Već dugi niz godina uspješno uljepšavamo važne trenutke ručno rađenim nakitom i proizvodima od zlata i srebra. Jedna od najvećih odgovornosti za nas je izrada vjenčanog prstenja.

Rodić oglas

“Riječ je o nakitu koji nosi veliku odgovornost. On u sebi nosi obećanje. Upravo zbog ove iznimno važne uloge stavljamo naglasak na zadovoljstvo budućih mladenaca već pri samom odabiru modela. ” govori nam Tomislav Rodić, jedan od sinova Josipa Rodića, vlasnika zlatarnice.

” Za ovaj model sam se odlučila jer ne volim klasiku i uvijek želim nešto malo drugačije. Vidjela sam slike sličnih prstena na društvenim mrežama te mi se u kombinaciji sa zaručničkim prstenom učinilo kao dobitna kombinacija… i nisam pogriješila. :)” govori nam Iva, mladenka čiji prsteni su na slikama.

IMG-20190615-WA0003

 

“Suprug je s druge strane teški klasičar i želio je sto jednostavniji prsten te nije htio ništa upadljivo ni preveliko. U skladu s time odlučio se za ovakav model. S obzirom na to da nije prije nosio nikakav nakit osim sata pribojavao se da će mu smetati prsten, no brzo se privikao te ga skida jedino na sportu. Ja svoje prstene ne skidam gotovo nikad i bez obzira na detalje ne smetaju mi na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.” objašnjava Iva.

 

IMG-20190612-WA0001

“Za modele smo bili sigurni od početka, tu nije bilo rasprave. Savjetovali smo se sa zlatarnicom jedino oko veličine, debljine te materijala. Ubrzo nakon odabira prsteni su bili gotovi i sve je ispalo i bolje od očekivanog. Tako je to kad surađuješ s profesionalcima.”  komentirala je mladenka.

—-

Ovom simbolu dugovječnosti i trajnosti braka mnogi ne pridaju toliku važnost sve do momenta kada se ne nađu pred oltarom. U tom trenutku upravo ovaj nakit postaje centralni materijalni simbol odluke na ljubav, trajnost i odanost partneru.

Pogledajte neke od burmi iz kolekcije zlatarnice! Za više modela posjetite nas u Bakačevoj 11 ili nas kontaktirajte telefonski/mailom sa svojim željama i prijedlogom!