Ručno rađene žličice od srebra koje dezinficiraju jelo vašeg djeteta

Iako potpuno sterilni uvjeti nisu niti realna niti preporučljiva okolina, složit će se mnogi kako je kod jela ipak potrebna maksimalna doza zaštite od bakterija, virusa i gljivica. Naime, od davnina je poznato kako je upravo srebro materijal koji je direktni neprijatelj spomenutim mikroorganizmima. Snažno antiseptičko i antibiotsko svojstvo srebra ‘dezinficira’ sve s čime dolazi u doticaj.

IMG_2397

Upravo zato je u plemenitaškim obiteljima srebro bilo najčešće korišten materijal pribora za jelo.

Koristeći pribor od srebra, pripadnici plemenitaških redova štitili su se od potencijalnih zaraza. Iako je danas kontrola hrane značajno veća i mogućnost zaraze dovedena na minimum, dobra je ideja smanjiti mogućnost zaraze i na ovaj možda pomalo neobičan način!

Srebro kao nosivi materijal nema samo promišljenu estetsku, već i konkretnu zdravstvenu komponentu – dezinfekciju! S obzirom na to da se radi o iznimno malim količinama srebra, zagarantirana je neštetljivost organizmu. 

Često kupovane i naručivane kao poklon za rođenje ili krštenje beba, ali i kao prekrasan poklon, žličice od srebra postale su prepoznati tradicionalan proizvod zlatarnice.

*** NOVO ***

ŽLIĆICE S OPCIJOM GRAVIRANJA!

Zlicice od srebra za bebe.jpg

Ime bebe, cm po ređenju, težina i vrijeme rođenja se graviraju u prekrasno dizajnirana predviđena polja!

Zlicice za bebe.jpg

Ima li kreativnijeg i posebnijeg poklona za rođenje djeteta?

Nakon što nam javite podatke o tek rođenoj bebi, žlićica od srebra biti će gotova unutar 10 radnih dana od narudžbe.

Javite nam se s upitom! 🙂